Langt forår

De melder om 17 grader og sommer i Sønderjylland, bøgen er sprunget ud i hele landet og jeg skal komme efter dig. Så er der lige det med de østvendte kyster. Specielt Nexø og måske specielt i området bag kirken. Her har vi også høj sol, men temperaturen sniger sig ikke meget over de 6 grader: Og kold er vinden. Misundelse er ikke en god ting, så i stedet for at sukke over, at det hele lader vente på sig, frydes vi alle (?) over at vi kan nyde foråret og blomstringen i meget længere tid end i resten af landet. Fx den smukke kirsebærkornet, der stadig blomster flot hos Tina og Rene. Hvem kan mon trumfe den i Jylland. Hva´?

kornel002
Kirsebærkornellen blomster stadig smukt på Bornholm.

2 kommentarer til “Langt forår”

  1. Nej, den kan vi slet ikke trumfe i Jylland. I vores have lidt syd for Vejle, står bonderosen nu fuldt oprejst og har en bønnefrø-stor knop.

  2. Ja, det lyder til, at I har et forår med fart på, men det gode ved haver er, at der jo sker noget nyt hele tiden.

Skriv et svar