(Stuvet) kål på skvalderkålen

Ilsebil havde lovet at tage røget laks med til påskefrokosten. Man har vel egen jolle. Have har hun også, og dertil masser af skvalderkål. Så derfor havde hun også medbragt stuvet skvalderkål til den røgede laks. For som hun siger: “If you can’t beat it – eat it”. Dejlig supplement, og et rigtigt godt princip.

stuvetskvaldweb
Stuvet skvalderkål - en forårsdelikatesse.

Efter frokosten gik Birgitte (måske inspireret af stuvningen) uopfordret i gang med at bundluge skvalderkålen i min have. Hun fik en masse rodstængler med op, men ingen blade til stuvningen, for de var (selvfølgelig) allerede hakket væk. Men som hun sagde, så er det ren tereapi at luge. Og når solen skinner, og hun har Dorte at snakke med samtidig, så er det bare hyggeligt.

Og her er et link til brug af brændenælder i haven.

 

 

birgskvalweb

  dortebirg

Skriv et svar