Store havedag

kirkestr0011

Det ser frygteligt ud, men når solen skinner er alting godt.

Dagen i dag var helliget havearbejdet. Vejret var med os. Vi startede ude med morgenkaffen og tog derefter hen i Birgittes have for at beskære hendes roser og flytte rundt på stauderne. Jeg fik så yderligere en lille portion stauder til min egen have og vi fik kultiveret jorden og lagt kartofler i kolonihaven. Og så var der endda tid til en god påskefrokost og en middagslur i solen. En rigtig dejlig dag.

I Birgittes have er der udelukkende klatreroser og buskroser (historiske roser og engelske roser). Da de kun har et par år på bagen var der blot behov for at fjerne visne og knækkede grene og tilbagefrosne skudspidser. Enkelte lange skud blev skåret tilbage med en trediedel. Den lave hæk omkring roserne består af cypresurt, men ser desværre ud til at være gået ud flere steder, så vi overvejer nu om det i stedet skal være lavendel eller buksbom.

Skriv et svar