Priser haveplan

Priser haveplan?

Haveplan eller haveskitse? Prisen varierer efter detaljeringsgraden, men pengene til en havearkitekt tjener sig hurtigt hjem igen, for du sparer mange penge på planter og belægninger.

Haveskitse lavet på stedet: 2800,- kr
Denne pris gælder for et besøg på op til 2,5 timer overalt i Danmark, men forudsætter at mødet kan foregå, når jeg alligevel er i området. Bestil mig derfor gerne i god tid.

Under besøget udarbejdes en skitse, der danner et solidt grundlag for havens videre udvikling. Det når vi normal indenfor de 2,5 time, men der kan være tilfælde, hvor der er terrænmæssige udfordringer eller andet der betyder at skitseringen tager lidt længere tid. Det er dog yderst sjældent, at der går over 3 timer.

Pris pr. time ud over de første 2,5 timer: 760,- kr. Der afregnes pr. påbegyndt halve time. Dvs, hvis besøget tager 3 timer er prisen 3190,- kr

Jeg kommer også ud i weekender, dog med et tillæg på 20 %.

På Bornholm er prisen 2200 kr.  for et besøg på op til 2 timer

Spar penge på haveplanen
Udgiften til haveskitsen er hurtigt tjent ind igen. Blot de du sparer på planter, der alligevel ikke vil trives i haven, eller blive for store til stedet. Men der er også eksempler på, at haveejere har sparet i titusindvis af kroner på alligevel IKKE at opføre en terrasse eller gøre belægningsarbejdet til indkørslen meget mindre omfattende. Der er især på belægninger og jordarbejde, at der er rigtig mange penge at hente.

Haveplanen er en udvidelse af haveskitsen. Så ud over beløbet for haveskitsen kommer der yderligere tegnestuetimer til. Det er typisk mellem 5 og 15 timer, afhængig af havens størrelse og detaljeringsgraden.

Jeg samarbejder med Haveselskabet, og for deres medlemmer er prisen  2500 kr. for et besøg op til 2,5 time. Se mere HER. Rabatprisen gælder kun på Bornholm.