Frank goes live!

Frankie goes to Hollywood var der engang et 80’er band der hed. Et af deres få hits var: Relax don’t do it.
Alligevel forsøger jeg mig nu med at lave små live videoklip med min Iphone. Anledningen er at jeg i morgen skal på tur med mine gamle kolleger fra Haveselskabet. Her skal vi besøge en række spændende haver. Vi skal på besøg hos Claus Dalby, Søren Ryge og Keld Slot. Jeg glæder mig som et lille barn og selv om Lars Løkke er på Bornholm og besøger mit kontorfællesskab i Nexø, så kan det slet ikke få mig til at blive hjemme.

Så hvis der er noget der sidder og keder sig foran computeren i morgen efter 10.30, så vil der (om alt går vel) blive live TV fra de nævnte haver. Jeg har ikke rigtigt prøvet det før, men lavede en hurtigt test i mine forældres have i Jylland for en halv time siden.
Det blev bragt Live på www.frankkirkegaard.dk/live – og her kan man altså også se kommende og tidligere optagelser.

Så STAY TUNED som de siger.

3 comments… add one
  • Jamen vi vil glæde os til du broardcaster! Hils der ovre på fastlandet. Og god fornøjelse.

  • Håber I havde en god oplevelse og tåleligt vejr til det?!

    Har været i Claus’ have et par gange – der er mange skønne blomster! Spændt på, hvad du har fanget med camera…

    Hjerteligst

  • Hej Marianne og Zep.
    Tak, det var en rigtig dejlig tur, både socialt og fagligt. Jeg har lagt lidt billeder på bloggen. Det er svært at fange stemningen med et kamera, når der kun er tid til snapshots. Men I kan se nogle af billederne under “seneste indlæg”, eller via dette link: http://www.frankkirkegaard.dk/2013/06/17/besog-hos-claus-dalby/

Leave a Comment