Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero

I går var jeg sammen med 20 817 andre til trädgårdfest på Sofiero. En årligt tilbagevendende begivenhed, hvor der er udstillinger, idehaver,  foredrag og en hulens masse have-shopping for alle haveglade mennesker. En hel del danskere havde valgt at tage over sundet og besøge det royale parkanlæg med de fine haver. Årets tema var kærlighed, så der var fyldt med hjerter i træerne, men ellers synes hovedinteressen at samle sig om de utallige boder, hvor der kunne købes alt godt (og skidt) til haven.

IMG_9006
Sofiero er nu en dejlig have og er altid et besøg værd, både i foråret hvor de fantastiske rhododendron blomster og nu her i sensommeren, hvor mange sommerblomster og dahlier er på deres højeste.
Kæmpeverbena og Stoltkavaler blomster om kap på Sofiero.
2 comments… add one
  • Det er jo Stolte Kavalerer!!
    Mine blomstrer også flot lige nu. De er dobbelte, det er første gang jeg prøver det!

  • Ja, det er stoltekavalerer og kæmpejernurt (kæmpeverbena) der dominerer på det nederste billede. Det er en god kombination, også fordi kæmpeverbenaens spinkle stængler blive pakket fint ind i stoltekavalerens fligede løv.

Leave a Comment

Previous Post:

Next Post: