Sneglesikkert hegn

For et par dage siden var jeg på besøg hos Niels, der er lidt af en opfinder ud i havekunsten. Han har lavet det mest effektive og voldsomme sneglehegn jeg endnu har set. Et regulært elhegn går hele vejen rundt om den 5000 m2 store have og holder ikke bare snegle, men også mus ude fra ejendommen. Det er forsynet med samme strøm som bruges til at holde får inde i  folden, så de stakkels snegle bliver nærmest fuldstændig flamberet, hvis de vover sig hen til hegnet.

hegn1

På bræddekanten ses de forkullede rester af en uheldig snegl

hegn2

Den strømførende tråd holdes udspændt med en spiral hen over indkørslen

hyndebox

Hyndeboxen kan også bruges til kølig opbevaring af øl.

I den mere fredelige afdeling havde han konstruret en flot terrasse, der flot fulgte et rundt bed i haven. Plastikhyndeboxen, der står og skæmmer på mange danske terrasser, havde han gravet ned under terrassen, og så lavet en lem i gulvet, så han kunne få fat i dem der.

0 comments… add one

Leave a Comment