sommerfugletid

Der er masser af sommerfugle i haven takket være naboens sommerfuglebusk

Der er masser af sommerfugle i haven takket være naboens sommerfuglebusk

Omkring mig svæver sommerfuglene i stort tal i hele haven. De sidder alle steder: på belægninger, i blomster og også indendørs i vindueskarmen. Det skyldes nok især at begge mine naboer har et par store sommerfuglebuske i skellet ind mod mig, og de er konstant fyldt af disse smukke, flagrende stykker sommer.

Heldigvis er der også mange blomster i min egen have som de godt kan lide, og her er favoritten kæmpeverbenaen, der står flot lige i denne tid. Det er vist højdepunktet af dansk sommer lige nu, med sol og drivende skyer. Havde det blot været lige en anelse varmere havde det været perfekt.

0 comments… add one

Leave a Comment